Nämnaren firar 50 år ett halvt sekel !

Nämnaren har nu i snart 50 års tid erbjudit lärarkåren en massa matnyttig och underhållande läsning: spännande reportage, intressanta artiklar, kluriga problem, läroplansdebatter, forskningsrapporter, information och nyheter, idéer och lektionsförslag, historiska nedslag, nya didaktiska perspektiv och mycket mera. Sammantaget en ovärderlig källa till fortbildning, inspiration och fördjupning för matematiklärare på alla stadier.

I samband med jubiléet vill vi uppmärksamma en del av det som skrivits genom åren och återpublicera sånt som har varit extra uppskattat. Vi uppmanar dig därför att delta i vår omröstning. 

Rösta fram den bästa Nämnarenartikeln!

Rösta på en artikel som du läst och uppskattat, som du haft stor glädje eller nytta av. Kanske har du återvänt till någon artikel många gånger, rekommenderat den till andra eller använt dig av den i undervisningen. Bland alla som röstat  på de mest populära artiklarna lottar vi ut fina priser. 

Gör så här 

Ange så mycket du kan av följande information så att vi kan kontakta dig om du blir en lycklig vinnare i utlottningen

Alla får vara med och rösta, men man får bara rösta på en artikel och inte på någon man själv har författat. Omröstningen håller på året ut.

---

Omröstningen är stängd från 1 januari 2024.