NCM:s nya webshop är lanserad

Vår nya beställningssida fungerar nu som de flesta e-handelssidor. På startsidan finns klickbara bilder av våra publikationer som är länkade till respektive produktsida med bild, beskrivning och enkel beställning.

På startsidan finns först våra tidskrifter men därefter finns allt i bokstavsordning. Använd kategorilistan eller sökfunktionen för att enklare hitta det du söker. Våra fritt nedladdningsbara publikationer finns också här.

När du beställer en publikation anger du först om du är Nämnarenprenumerant eller ej. Ange antal, klicka Beställ och produkten läggs i varukorgen. Du kan fortsätta handla eller gå vidare till kassan där man fyller i adressuppgifter m.m. Det är valfritt om du vill handla med eller utan konto hos oss.

Välkommen att läsa mer om och beställa våra publikationer!