Kängurulotteriet 2008

Det är av stor vikt att vi som arbetar med Kängurutävlingen får veta hur det har gått i tävlingen. Vilka uppgifter var svåra, vilka var lätta, låg uppgifterna ordnade på ett bra sätt, hur var fördelningen mellan pojkar och flickor, allt sånt behöver vi få veta för att göra Kängurutävlingen bättre.

För att uppmuntra till ökad redovisning av deltagare och resultat i tävlingen lottar Känguru-kommittén varje år ut ett antal bokpris bland de som redovisat detta. Nämnarens Kängurusida finns också på webben.

Bland dem som redovisat har vi dragit följande vinnare:

Katrinedalsskolan, Karlskoga

Vislandaskolan, Vislanda

Glumslövs skola, Glumslöv

Tenhultsskolan, Tenhult

Ånestadsskolan, Linköping

Forsdalaskolan, Lycksele

Gymnasieskolan Vipan, Lund

Ehrensvärdska gymnasiet, Karlskrona

Alléskolan, Hallsberg

En bok kommer på posten!

Vi önskar alla ett fint sommarlov.