Matematikverkstäder på kartan

Denna sida är inaktuell.
Var vänlig gå till Matematikverkstäder i Sverige

På den här kartan kan du hitta kontaktuppgifter till matematikverkstäder. Det är tekniskt möjligt att zooma ner till gatunivå men vi har valt att lägga markeringen på kommun- eller stadsdelsnivå. Du får själv söka dig vidare till respektive kommuns eller skolas webbplats för adressuppgifter.

Förutom namn, epost och telefonnummer finns ibland även en länk i dialogrutan. Den går antingen till webbsidan Matematikverkstäder i Sverige där det finns möjlighet att läsa mer om den aktuella verkstaden eller till skolans webbplats.

Markörerna kan ha olika färg. Det betyder inget särskilt utan är bara till för att underlätta där det finns flera matematikverkstäder relativt nära varandra.

När det istället för markör finns en sifferuppgift anger den antalet matematikverkstäder på orten. Ett klick på dem ger markörer som har skolans namn när man pekar på dem. Om det är många markörer på samma ställe är det bra att zooma in något eller några steg.

Anmäl din matematikverkstad
För att anmäla en matematikverkstad till kartan, skicka kontaktuppgifter till Lena Trygg.

Att hantera kartan
Du zoomar in och ut med plus- och minustecken längst upp till vänster. Förflytta kartan med hjälp av handsymbolen genom att hålla vänster musknapp nere.

[umapper id=41444 height=800 width=670]