Månadens problem, november 2022

Till er som skickar in bidrag: finns det några andra verktyg än mail ni hellre skulle använda för att visa era lösningar? Vi skulle vilja göra det så smidigt som möjligt för lärare och elever att dela sina svar och tar gärna emot tips.

Du kan ladda ner alla problemen som en pdf: Alla_problem_nov_22
Vi publicerar lösningar och kommentarer i mitten av december 2022!
Skicka in lösningar

Vi utmanar alla enskilda, grupper och klasser att skicka in lösningar, kommentarer eller förklaringar till hur ni löst problemen. Bidragen kan vara digitala eller på papper. Inkomna lösningar publiceras ibland och kan fungera som underlag för diskussion om problemen. Tala om, om ni inte vill att ert namn skall publiceras, tala gärna också om, om ni är lärare eller elev.

Alternativ 1

Skriv era svar nedan i kommentarsfältet (det går att ladda upp ett foto om du arbetar med papper och penna). Vi godkänner inte kommentarerna direkt, utan väntar så att det inte hjälper eller stjälper andra medan de löser månadens problem.

Alternativ 2

Skicka era bidrag via mail… manadens_problem at ncm.gu.se. (Skriv gärna i rubrikraden vilken månad det gäller, t ex Månadens problem november 2022.)

eller till:

Månadens problem
NCM
Göteborgs universitet
Box 160
405 30 Göteborg

1 svar på ”Månadens problem, november 2022”

  1. Skriv gärna era svar här i kommentarsfältet (det går dock endast med text just nu). Vi godkänner inte kommentarerna på en gång, utan väntar så att det inte hjälper eller stjälper andra medan de löser månadens problem.

Kommentarer är stängda.

NCM:s och Nämnarens webbplats